Klub Za Odrasle


klubzaodrasle.info | Klub Za Odrasle
klubzaodrasle.info | Klub Za Odrasle

klubzaodrasle.info | Klub Za Odrasle

golek wong lanang hubungan jenis: Opo wae - h3qgbrxkbt | Obrenovac | Serbia


Foto bakalan tekan

h3qgbrxkbt Capricornus
Serbia, Obrenovac

Aku wong wadon, 28
golek wong lanang tekan 18 Tinuju 36

h3qgbrxkbt

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Ulang taon: 1991-01-01 
hubungan jenis: Opo wae
Negoroku: Serbia
Kuthaku: Obrenovac
Frase halo aku: kiss 
Penampilan
Dhuwurku: 5' 9" (1.75 m.)
Bobot awakku: 135 lbs. (61 kg)
Rambut aku: Cemeng
Motoku: Cemeng
Tipe awakku: Langsing
Bagian apik tekan awakku: Liyane
Ras aku: Putih / Kaukasus
Keluargo
Kahanan uripku: Urip dewe
 
Kewan angonan senenganmu: Iwak
 
Sosial
Pakaryan aku: Liyane
Pendapatan aku: Liyane
Pendidikan aku: Sarjana
 
Keahlian awakmu: Boso Asing
 
Bosoku: Boso Inggris
Boso Ceko
Boso Serbia
Boso Slovenia
 
Gaya urip
pandangan politik: Babakan pendapat liyane
hobi aku: Klub Buku / Diskusi
 
Olahraga senenganku : Atletik / mlayu
 
Agomo: Ateis
Pihak
Ngrokok: Uwong kang ora ngerokok
Alkohol: Ora ngombe
Ombenan: Banyu
 
Panganan awakmu: Vegetarian
 
Favorit musik: Klasik
 
Roso humor: Sarkastik
 



Tambahno nang favorithttp://klubzaodrasle.info/h3qgbrxkbt
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |klubzaodrasle.info dating service TOS and PP | klubzaodrasle.info dating service Dukungan layanan

Dating Affiliates